Esküvők és családi események a Zsolnay Étterem és Kávézóban

Legyen szó akár családi rendezvényekről, esküvői ebédről, zárt körű vacsoráról, mi mindig az igényekhez igazítottan járunk vendégeink kedvébe immáron 5 éve!

_DSC7533

Nem csoda, hogy tavasztól őszig, szinte minden hétre legalább egy esküvői lagzi jut nálunk. A romantikus környezet, a szertartásra alkalmas Apostolos terem közelsége, és az étterem és kávézó váriálható impozáns terei egyaránt hozzájárulnak a nagy népszerűséghez. És akkor nem is említettük romantikus lelkű séf gárdánkat és felszolgálóinkat akik apait-anyait beleadnak a lagzik minőségi kiszolágálásába. Nézzen szét nálunk, mi örömmel kalauzoljuk el Önöket a Zsolnay világába, és ha megismerkedtek vele, testre, ízlésre szabott ajánlatot készítünk Önöknek.

 

Jó hogy Pécs egyetemváros, jó itt diáknak is lenni. Ha az emberfia, lánya szerencsés, akkor szülei elhozzák a Zsolnay Étterembe, hogy a család együtt ünnepelje a sikert. Nemcsak a diplomaosztók, hanem a névnapok, születésnapok és más családi események is remek apropót szolgáltatnak egy zsolnais ebédhez, vacsorához.


Kapcsolódó galéria

left arrow

Teleky Bistro

right arrow
left arrow

Teleky Catering

right arrow
left arrow

Room Bistro

right arrow